• Math Olympiad
    in America

    The MAA’s American Mathematics Competitions (MAA AMC)
    program leads the nation in strengthening the mathematical
    capabilities of the next generation of problem-solvers.

    REGISTER! More

Ndërvarësia jonë me nxënësit tanë vazhdon edhe gjatë periudhave të trajnimit!

Këshillimi ynë dhe përvoja jonë bazohet në kënaqësinë e studentëve, shërbimin akademik, dinamik dhe të sinqertë.

Konsultimi Arsimor për studime jashtë vendit, Harmony zgjedh me kujdes të gjitha shkollat që përfaqëson. Të gjitha shkollat me të cilat punojmë janë të akredituara nga institucionet kompetente dhe institucionet prestigjioze arsimore me shumë vite njohuri dhe përvojë.

0
Shtete
0
Konsulente
0
% Kënaqësi
0
Student i Lumtur